Skip to content Skip to footer

Împrăștiind Bucurie și Speranță în Viețile Pacienților Oncologici IRO

Scopul

Cancerul este o luptă grea, atât fizică, cât și emoțională, iar pacienții din Institutul Oncologic IRO trec prin momente extrem de dificile. În acest context, am simțit că este important să le arătăm că nu sunt singuri, că există o comunitate care îi susține și îi încurajează în fiecare pas al drumului lor.

Dorinta noastra este să aducem un zâmbet pe fețele pacienților și să le oferim o rază de speranță. Prin mici gesturi de generozitate și iubire, ne propunem să le arătăm că sunt înconjurați de oameni care îi apreciază și îi susțin.

Proiectul

“MagiCăldură de Sărbătoare” nu este doar un proiect, ci o promisiune că vom fi alături de pacienții noștri în fiecare zi a luptei lor. Prin mici gesturi de generozitate și iubire, ne străduim să transformăm fiecare zi într-o sărbătoare a speranței și a încurajării în viețile pacienților Institutului Oncologic IRO din Iași.

Vom selecta cu grijă cadourile potrivite pentru pacienți, astfel încât să fie utile și să le aducă bucurie. Vom ambala fiecare cadou cu dragoste și atenție, transformându-le în adevărate surprize pline de magie

Motivatia

Prin “MagiCăldura de Sărbătoare”, ne așteptăm să aducem un impact profund în viețile pacienților oncologici. Dorim să le oferim un moment de ușurare și să le arătăm că există lumină chiar și în cele mai întunecate momente.

De asemenea, sperăm să inspirăm și alte comunități să se implice în astfel de acțiuni de caritate și solidaritate.

Cine suntem

INNER WHEEL CLUB IAȘI este un club de femei care are ca scop promovarea și apărarea drepturilor și libertăților tinerilor, femeilor și bătrânilor în principal a libertății conștiinței și a dreptului la liberă exprimare.

Facem parte ca și entitate din familia Inner Wheel Internațional, familie ce reunește peste 4.000 de cluburi în peste 100 de țări și peste 120.000 de membri.

Birou

Bulevardul Carol I 5D, Iași 700506

+40 744 575 148

Socials
Newsletter

Inner Wheel Iasi  All Rights Reserved.