Skip to content Skip to footer

Trish Douglas Inner Wheel President

Despre principiile care ne guvernează in Inner Wheel

Inner Wheel Iasi este un club de femei care are ca scop promovarea și apărarea drepturilor și libertăților tinerilor, femeilor și bătrânilor în principal a libertății conștiinței și a dreptului la liberă exprimare.
Facem parte ca și entitate din familia Inner Wheel Internațional, familie ce reunește peste 4.000 de cluburi în peste 100 de țări și peste 120.000 de membri.

Valorile fundamentale pe care Inner Wheel le promovează și le îmbrățișează cu inima deschisă:

Inner Wheel Iasi pune accentul pe dezvoltarea și menținerea legăturilor de prietenie sincere și profunde între membri. Ne încurajăm reciproc să ne sprijinim să fim acolo unii pentru alții în momente de bucurie sau dificultate.

Inner Wheel Iasi reprezintă o platformă prin care putem să ne implicăm activ în serviciul față de cei din jurul nostru. Ne propunem să ajutăm comunitatea prin proiecte, acțiuni de voluntariat și inițiative sociale, având în vedere nevoile locale și globale.

Inner Wheel Iasi traversează granițele naționale și culturale, promovând prietenia și colaborarea internațională. Ne bucurăm de o rețea globală de cluburi Inner Wheel Iasi, care ne oferă oportunități de a conecta, învăța și lucra împreună cu femei din întreaga lume.

Inner Wheel Iasi oferă oportunități de învățare continuă și dezvoltare personală prin intermediul conferințelor, seminariilor și schimburilor de experiență. Încurajăm creșterea individuală și profesională a membrilor noștri, astfel încât să putem contribui mai eficient la comunitățile noastre.

Inner Wheel Iasi celebrează diversitatea și promovează respectul față de toate persoanele, indiferent de origine, rasă, religie sau statut social. În Inner Wheel Iasi, fiecare individ este valorizat și apreciat pentru contribuția sa unică și pentru perspectiva sa.

Samuel Turner

Psychologist

Nancy Gilson

Psychologist

Ellen Ferguson

Psychologist

Grace Brown

Psychologist

Rachel Evans

Psychologist

Nicole Brooks

Psychologist
Contact

Aveți întrebări suplimentare?

Inner Wheel Iasi pune accentul pe dezvoltarea și menținerea legăturilor de prietenie sincere și profunde între membri.

Bulevardul Carol I 5D, Iași 700506
Luni-Vineri: 9 AM – 6 PMSambata: 9 AM – 4 PMDuminica: Inchis
Birou

Bulevardul Carol I 5D, Iași 700506

+40 744 575 148

Socials
Newsletter

Inner Wheel Iasi  All Rights Reserved.