Skip to content Skip to footer

Inceputurile Inner Wheel Iasi

INNER WHEEL CLUB IAȘI este un club de femei care are ca scop promovarea și apărarea drepturilor și libertăților tinerilor, femeilor și bătrânilor în principal a libertății conștiinței și a dreptului la liberă exprimare. 

Facem parte ca și entitate din familia Inner Wheel Internațional, familie ce reunește peste 4.000 de cluburi în peste 100 de țări și peste 120.000 de membri. 

Inner Wheel este o organizație internațională strâns legată de Rotary, care a fost fondată în 1924 de Margarette Golding, o asistentă medicală, femeie de afaceri și soția unui rotarian din Manchester, pentru a uni soțiile și fiicele rotarienilor. Prima întâlnire oficială a Inner Wheel Club Manchester a fost în data de 10 ianuarie 1924. 

Ziua de 10 ianuarie este acum sărbătorită ca Ziua Mondială a Inner Wheel de către cluburile din întreaga lume. 

În perioada 7-10 mai 2024, membrii Inner Wheel din întreaga lume se vor reuni la Manchester pentru o mare sărbătoare care să marcheze 100 de ani de la formarea mișcării Inner Wheel.

Ce face Inner Wheel Club?

Este un Club deschis femeilor care doresc să se alăture misiunii și viziunii Inner Wheel. A fost început inițial cu scopul de socializare și cunoaștere, de a întâlni noi prietene și de a face afaceri împreună.

Toate cluburile Inner Wheel au în comun partea de socializare și cunoaștere ca bază a unor relații durabile și deschise.

Ca și club ne propunem să ne implicăm activ în orientarea în carieră a tinerilor îndeplinindu-și misiunea pe care conștient sau inconștient și-au ales-o și dezvoltarea lor ca viitori angajați sau antreprenori. De asemenea, o altă direcție de proiecte/activități vizează dezvoltarea femeii în societatea românească, echilibrul emoțional și cariera, rolurile femeii și cum schimbăm percepția noastră despre noi înșine.

Birou

Bulevardul Carol I 5D, Iași 700506

+40 744 575 148

Socials
Newsletter

Inner Wheel Iasi  All Rights Reserved.