Skip to content Skip to footer

Seniorii Noștri, Comoara Noastră

Scopul

Asigurarea unor momente de bucurie și respiro pentru seniorii care și-au dedicat viața familiei și comunității.

Crearea unui mediu de sprijin și încurajare în care seniorii să se simtă apreciați și valorizați pentru contribuția lor de-a lungul anilor.

Consolidarea legăturilor intergeneraționale prin interacțiuni pozitive și momente de bucurie împărtășite.

Proiectul

Proiectul Inner Wheel Golden Age este o inițiativă specială dedicată aducerii unor momente fericite și de respiro în viețile seniorilor din centrele de bătrâni sau centrele de zi din comunitatea noastră. După o viață dedicată familiei și comunității, merită să ofere și să primească bucurie și împlinire.

Motivatia

Seniorii noștri sunt pietrele de temelie ale comunității noastre, având o bogată experiență și înțelepciune acumulată de-a lungul anilor. Ei reprezintă o parte integrantă a istoriei noastre și aduc contribuții semnificative la bunăstarea și progresul societății noastre.

Este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că acești membri prețioși ai societății noastre sunt recunoscuți, respectați și sprijiniți în fiecare pas al drumului lor.

Activitati

Sesiuni de creație artistică: Ateliere de pictură, arte și meserii pentru a încuraja exprimarea creativă și dezvoltarea abilităților artistice.

Serii de lecturi și discuții: Întâlniri tematice cu lecturi din cărți preferate, urmate de discuții deschise pentru împărtășirea ideilor și experiențelor.

Sesiuni de storytelling și memorie: Încurajarea seniorilor să împărtășească poveștile și amintirile lor din trecut prin sesiuni de storytelling sau activități de înregistrare audio/vizuală. Aceste momente vor crea o legătură între generații și vor oferi oportunitatea pentru cei mai tineri să învețe din experiențele lor de viață.

Sesiuni de boardgames: Organizarea de sesiuni de jocuri de societate și puzzle-uri pentru a încuraja interacțiunea socială și spiritul competitiv într-un mod distractiv și relaxant.

Sesiuni de înfrumusețare: Oferirea de servicii de machiaj, coafat și îngrijire a unghiilor pentru a le oferi seniorilor ocazia să se simtă speciali și îngrijiți.

Concursuri de bancuri: Organizarea de concursuri amicale de bancuri pentru a stârni zâmbete și bucurie în rândul seniorilor și pentru a promova un mediu plin de veselie și umor.

Lecții de competențe digitale: Organizarea unor sesiuni de instruire și familiarizare cu tehnologiile moderne, cum ar fi utilizarea internetului, e-mailului, rețelelor sociale și a altor aplicații relevante. Aceste lecții vor oferi seniorilor abilitățile necesare pentru a comunica, a accesa informații și a participa la activități online.

Cum?

Cu o abordare empatică și creativă, noi, voluntari ai clubului IW Iasi, ne propunem să oferim o serie de activități distractive și interactive, menite să sporească calitatea timpului liber al seniorilor și să promoveze un mediu de susținere și apreciere.

Pentru activitatile care necesită finanțare suplimentară, se vor identifica și evalua împreună cu coordonatorii centrelor de bătrâni sau centrele de zi surse potențiale de finanțare

Cine suntem

INNER WHEEL CLUB IAȘI este un club de femei care are ca scop promovarea și apărarea drepturilor și libertăților tinerilor, femeilor și bătrânilor în principal a libertății conștiinței și a dreptului la liberă exprimare.

Facem parte ca și entitate din familia Inner Wheel Internațional, familie ce reunește peste 4.000 de cluburi în peste 100 de țări și peste 120.000 de membri.

Inner Wheel este o organizație internațională strâns legată de Rotary, care a fost fondată în 1924 de Margarette Golding, o asistentă medicală, femeie de afaceri și soția unui rotarian din Manchester, pentru a uni soțiile și fiicele rotarienilor. Prima întâlnire oficială a Inner Wheel Club Manchester a fost în data de 10 ianuarie 1924.

Ce face Inner Wheel Club?

Este un Club deschis femeilor care doresc să se alăture misiunii și viziunii Inner Wheel. A fost început inițial cu scopul de socializare și cunoaștere, de a întâlni noi prietene și de a face afaceri împreună.

Toate cluburile Inner Wheel au în comun partea de socializare și cunoaștere ca bază a unor relații durabile și deschise.

Birou

Bulevardul Carol I 5D, Iași 700506

+40 744 575 148

Socials
Newsletter

Inner Wheel Iasi  All Rights Reserved.