Skip to content Skip to footer

Time to pause!

Scopul

Conferinta are ca scop principal deschiderea dialogului si oferirea de informatii relevante si utile pentru femeile aflate in perioada menopauzei. Ne dorim sa incurajam un schimb de experiente si cunostinte, sa demontam miturile si sa oferim instrumente practice pentru gestionarea acestei etape a vietii.

Integram valorile Inner Wheel Iasi pentru a oferi servicii comunitare relevante si valoroase, care sa raspunda nevoilor femeilor din comunitatea noastra in perioada menopauzei.

Proiectul

Intr-o societate in care menopauza este inca o tema tabu, Clubul Inner Wheel Iasi isi propune sa vina cu o abordare indrazneata pentru a aduce subiectul in prim-plan. Conferinta “Time to Pause – Menopauza – Redefinim Perspectivele!” isi propune sa aduca in discutie teme precum nutritia si gestionarea greutatii, controalele periodice si optiunile de tratament, precum si efectele psihologice ale acestei etape naturale in viata oricarei femei. Cu o viziune curajoasa, ne propunem sa dezvaluim, sa prevenim si sa combatem stereotipurile si prejudecatile asociate menopauzei.

Temele Conferintei:

1.Menopauza in Farfurie: Descopera cum sa-ti hranesti corpul si mintea pentru a straluci in aceasta perioada a vietii tale.

2.Check-up-uriMenopauza nu e de gluma: Hai sa aruncam o privire asupra controalelor medicale cruciale pre si post-menopauza si sa le dam importanta cuvenita in aceasta calatorie a sanatatii.

3.Psiho-Patinaj in Menopauza: Exploreaza taramul turbulent al psihologiei menopauzei si afla cum sa pui piciorul in fata schimbarilor emotionale.

Dr. Mihaela Bilic – Expert in Nutritie si Sanatate

Dr. Mihaela Bilic este unul dintre cei mai renumiti specialisti in nutritie si sanatate din Romania, cunoscut pentru abordarea sa echilibrata si practica in promovarea unui stil de viata sanatos. Cu o experienta vasta in domeniul medical si o pasiune pentru imbunatatirea calitatii vietii,

Dr. Bilic este recunoscuta pentru capacitatea sa de a traduce stiinta complexa in informatii accesibile si practice pentru publicul larg. Prezenta sa dinamica si carisma sa naturala au inspirat si educat numeroase persoane in ceea ce priveste nutritia, sanatatea si bunastarea generala.

Prof. Univ. Dr. Mihaela Grigore – Expert in Ginecologie si Obstetrica

Prof. Univ. Dr. Mihaela Grigore este o personalitate de marca in domeniul ginecologiei si obstetricii din Romania. Cu o cariera dedicata sanatatii femeilor si cu o experienta vasta in diagnosticarea si tratamentul afectiunilor ginecologice, Dr. Grigore este apreciata atat pentru competenta sa medicala, cat si pentru empatia si atentia pe care le acorda fiecarui pacient.

Ca profesor universitar la una dintre cele mai prestigioase institutii de invatamant medical din tara, Dr. Grigore este si un mentor dedicat, contribuind la formarea noilor generatii de medici ginecologi. Cu o abordare holistica si orientata catre pacient, Dr. Grigore este recunoscuta pentru implicarea sa in educatia si constientizarea sanatatii femeilor.

Dr. Psiholog Andreea Antoanela Muraru – Expert in Psihologie Clinica

Dr. Andreea Antoanela Muraru este un psiholog clinic cu o vasta experienta in domeniul sanatatii mintale si al bunastarii psihologice. Cu o abordare empatica si orientata catre solutii, Dr. Muraru este cunoscuta pentru expertiza sa in diagnosticarea si tratamentul unei game variate de tulburari psihologice, precum si pentru sprijinul sau in dezvoltarea resurselor de coping si adaptare la stres. Prin consultanta individuala, terapia de grup si cercetarea in domeniu,

Dr. Muraru aduce o contributie semnificativa in promovarea sanatatii mintale si imbunatatirea calitatii vietii pentru numeroase persoane. Ca si educator si consultant, Dr. Muraru impartaseste cunostintele sale prin conferinte, workshop-uri si publicatii, contribuind la educatia si constientizarea publicului larg in domeniul sanatatii mintale.

Ce vom descoperi?

1.Nutritia si ingrasarea in Menopauza: O alimentatie echilibrata si nutritiva poate juca un rol semnificativ in reducerea disconfortului cauzat de menopauza si in mentinerea unei stari de sanatate si greutati optime in aceasta etapa a vietii unei femei.

2.Controale Periodice si Optiuni de Tratament: Exploram importanta controalelor medicale regulate si prezentam optiunile de tratament disponibile pentru gestionarea simptomelor menopauzei, inclusiv abordari alternative si complementare.

3.Efectele Psihologice ale Menopauzei: Analizam impactul menopauzei asupra sanatatii mentale si oferim strategii si resurse pentru gestionarea stresului, anxietatii si altor aspecte psihologice asociate.

Cum Te Poti Implica?

Vrem să aducem menopauza în lumina reflectoarelor, să îmbrățișăm dialogul deschis și să susținem pacienții oncologici ai Institutului Regional de Oncologie Iași. Fiecare donație de minim 300 lei va reprezenta contribuția fiecareia dintre noi către sprijinul și îngrijirea acestora.


Prin participarea la acest eveniment, vom reuși să continuăm sprijinul acordat pacienților care urmează proceduri de chimioterapie prin achiziționarea de materiale cum ar fi cărți de nutriție și sănatate mintală, obiecte necesare în această perioadă și sprijin emotional.


Fii parte a acestui proiect împreună cu noi! 300 de lei investește atât în cunoașterea proprie cât și în sprijinirea unei cauze nobile. Putem să facem diferența împreună!

Rezerva-ti Locul:

Pentru a-ti asigura locul, trimite un e-mail la iiw.ro.iasi@gmail.com si fa-ti donatia la:

RO43 INGB 0000 9999 1536 6295 company: ASOCIATIA INNER WHEEL CLUB IASI Bld Carol I, Nr. 5D, S1, Et.1 Jud Iasi.

Locurile sunt limitate, deci fii rapida!

Sponsori:

Conferinta noastra dedicata menopauzei ofera o platforma unica pentru promovarea sanatatii femeilor si pentru sprijinirea comunitatii intr-un mod semnificativ. Asadar, va invitam sa va alaturati initiativei noastre si sa deveniti parte din aceasta misiune importanta!

Birou

Bulevardul Carol I 5D, Iași 700506

+40 744 575 148

Socials
Newsletter

Inner Wheel Iasi  All Rights Reserved.